Glutenfrittbrød

Kjæresten min har cøliaki og siden det er så dyrt og ikke så veldig mye utvalg, tenkte jeg å lage litt glutenfritt brød til han. Men det beste er at du ikke trenger å ha glutenallergi for å teste den ut. Må si den smaker himmelsk! 

                                                                                                                   

                                          

5 hele egg

250 g cottage cheese

60 g cocosa

60 g mandelmel

60 g sesam-mel (eller bruk mandelmel = 120g)

60 g solsikkekjerner

60 g sesamfrø

60 g linfrø

1 ts salt

1 ts sukrin

3 ts bakepulver

1,5 dl vann

Du smelter cocosaen og heler det i en bolle med egg, cottagecheese og vann. Så blander du alt det tørre i en annen bolle (-mel, frøene, salt, bakepulver og sukrinet) Når du har rørt lett i begge bollene, heller du alt sammen i en bolle og rører ordentlig. Så lar du deigen hvile i 5-10 min. Når den har fått svela litt legger du den i en bakeform og steker den på 180grader midt i ovenen i 55min. Voila! Superdigg brød at your service!  (oppskriften er bare til et brød!) 

 

Én kommentar

Lisa Naomi

15.01.2014 kl.23:31

Du er så flink!!!!

Julia

18.01.2014 kl.10:29

Lisa Naomi: Takk:*

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

22, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits