Mine små mål for 2014

Jeg har egentlig ikke hatt noe særlig nyttårsforsett før. jeg har nok hatt noen i tankene, men aldri gått 100% inn for å gjennomføre dem. Kanskje på grunn av manglende motivasjon eller ikke hatt noen forsett som jeg virkelig har hatt lyst til å gjennomføre. I år derimot har jeg et som jeg håper jeg kommer til å opprettholde (Det har godt bra så langt). For å si det som det er, er jeg et skikkelig b-menneske. Jeg våkner om nettene og sover frem til lunsjtider. Derfor har jeg som nyttårsforsett å lære meg å bli et a-menneske, så langt det lar seg gjøre. Mitt forsett er altså 

  • Stå opp klokken 0800 i ukedagene og da også legge seg tidlig- i helgene er det fritt frem. 

Jeg er motivert til å gjennomføre og merker allerede etter disse dagene jeg har holdt på, at jeg liker å stå opp tidlig. Jeg liker å ha god tid til å spise frokost, kle på meg og rett å slett få mer rutine i hverdagen. I disse mørke tidene vi nordboere er inne i nå er det viktig med gode rutiner, og det med å stå opp tidlig er en god start for min del. Jeg har også lyst til å begynne å trene jevnelig igjen. Før bodde jeg rett ved et treningssenter og det var enkelt og lettvint å dra å trene, nå tar alt så mye lengre tid og et ork å snøre på seg joggeskoene. Det jeg har lyst til er å implimentere treningen i hverdagen slik at jeg får overskudd i og energi. Jeg begynner rolig - og er nok et forsett som kommer til å ta litt lengre tid å opprettholde enn det over, men jeg skal prøve!

  • Trene 2-3 ganger i uka. 

Også er det selvfølgelig kosthold. Ha gode matvaner og spise jevnlig. Alt med måte. 

  • Få bedre rutiner når det gjelder kosthold i form av når og hva jeg spiser. 

Disse 3 målene for 2014 er egentlig greie og enkle mål. Det er grunnleggende ting som vil gjøre hverdagen lettere for meg. vis jeg er flink til å holde meg til de planene og følge disse måla, trur jeg andre deler av hverdagen; sånn som skole, venner og kjæreste er lettere å ha overskudd til. 

også helt til slutt et forsett som ikke kommer til å skje i år, men jeg er godt i gang 

  • kjøpe egen leilighet/hus / spare til leilighet/hus!!!!!!!!

Ingen kommentarer

Michelle

07.01.2014 kl.20:12

Fine nyttårsforsetter! :D Jeg har ikke nyttårsforsetter, men mine mål (om jeg kan kalle det for det) er igrunn det samme som dine! Prøve å stå opp tidligere, trene mer, spise sunnere mat og få bedre overskudd! :) Tror det skal bli bra! :D Har ikke helt de store leilighetsplanene enda, jeg må nok vente litt med å kjøpe dessverre!

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

22, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits